zondag 20 september 2009

Suikerfeestbussen A'dam zijn pure discriminatie!

zondag 20 september 2009 19:13

Moslims hoeven vandaag niet met hun schalen de Amsterdamse tram in Moslims hoeven vandaag niet met hun schalen de Amsterdamse tram in

Ze zouden mij als moslim met geen stok dat busje in krijgen! Want dat is je reinste discriminatie toch? En hoe moet je je legitimeren bij de buschauffeur? Met de koran in de hand?

Het wachten is op het zoveelste gewichtige en verontwaardigde oordeel van de Commissie Gelijke Behandeling…

 

Crisismanagement
Als er iets wordt aangetoond met de onzinnige ‘busje komt zo’-actie van de gemeente Amsterdam, is het dat deze gemeente - terecht of onterecht – moslims niet als gelijkwaardige, geëmancipeerde en mondige burgers beschouwt. Het gemeentebestuur mag het zelf invullen.

Twee hobby’s – milieu en moslims – rijden elkaar onverhoopt in de wielen. Dat roept om crisismanagement met drie kruisjes.
Moslims kunnen blijkbaar de krant niet lezen, kijken geen Nederlandse tv, praten niet over andere zaken dan Allah, en kunnen zo niet op de hoogte zijn van de zoveelste overigens onzinnige, linkse, autoloze dag. Dat is de boodschap van deze actie. 
Dupe
En ach en wee onze geliefde, tere kasplantjes, moslims, dreigen nu zelf de dupe te worden van hun veronderstelde onwetendheid. Ze staan met hun handen in het haar en moeten tegelijkertijd met hun grote schalen de tram in! En da’s lastig met twee handen.

Kan een alleenstaande moeder die een grote aankoop moet vervoeren, nu voortaan ook een gratis busje bestellen bij de gemeente Amsterdam? De slagzin is al bekend: Bel Job eens op: vervoer voor nop! 
Misschien worden ze wel heel boos! Ach, weet je wat, we sturen ze alvast busjes voor het bloeden. Stel dat het kerkse mensen waren geweest, of duivelse atheïsten die een of ander feestje vierden, had A’dam dan ook zo in de bus geblazen?

Dacht het niet. Hoe dan ook, het busje komt zo. Hopelijk kan hiermee gelijk het Amsterdamse stadbestuur worden afgevoerd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten