maandag 21 september 2009

ANTWERPEN: Loket voor regularisatie sluit uit angst voor relletjes

http://cmp.roularta.be/cmdata/Images/site4/xavier2/andere/spelende_kinderen_cm300.gif

...en daar gaan we weer. 
Wie alleen al aanstoot neemt aan het zien van spelende joodse kinderen 
hoort in deze Westerse maatschappij absoluut niet thuis en zou helemaal niet geregulariseerd mogen worden maar onmiddellijk bij de lurven gepakt moeten worden wegens illegaal verblijf en stante pede op een vliegtuig gezet moeten worden richting land van herkomst. Het feit dat men over zulke dingen nog een dialoog wil aangaan, is een regelrechte belediging voor de autochtone en joodse bevolking van België.



Omdat vorige week een confrontatie dreigde tussen mensen zonder papieren en spelende joodse kinderen vlakbij, werden de loketten voor regularisatie in Antwerpen tijdelijk gesloten.

De sluiting gebeurde op woensdagnamiddag. “Onze Vlaamse minister voor Inburgering, Geert Bourgeois, heeft daardoor zijn geplande werkbezoek aan de Antwerpse regularisatieloketten met een dag moeten uitstellen”, zegt N-VA-voorzitter Bart De Wever.
Bart De Wever vernam het nieuws naar eigen zeggen zaterdag. Hij denkt niet dat het Antwerpse OCMW het probleem wil verstoppen.

“Natuurlijk werd er gechoqueerd gereageerd op dit nieuws. Het is een ernstige waarschuwing voor het feit dat we daar problemen kunnen verwachten. Het idee alleen al! Dat het zien van joodse kinderen een bedreiging zou zijn.”



http://s1.gva.be/imgpath/assets_img_gva/2009/09/21/692929/loket-voor-regularisatie-sluit-uit-angst-voor-relletjes_5_460x0.jpgBRON

Geen opmerkingen:

Een reactie posten